AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ve siyah araba görmek

Kahve falında beyaz ve siyah araba görmek

Kahve falında beyaz ve siyah araba görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ve siyah araba gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmeden önce bahsedilenlerde doğruluk payı olup olmadığını araştırmanızda fayda var.

Kahve falında beyaz ve siyah araba görmek atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah ve beyaz araba görmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında siyah bir araba almak tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah araba sürmek kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, haksızlığa uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin siyah arabaya bindiğini görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah arabaya sürmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük siyah araba görmek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah arabadan inmek huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir