AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ve pembe gül görmek

Kahve falında beyaz ve pembe gül görmek

Kahve falında beyaz ve pembe gül görmek elinin darlığa düşeceğine, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, dertlerinin biteceğine, işlerinin duracağına, sevinçli bir hayat süreceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ve pembe gül gördüyseniz:

  • Belli bir konuya yaklaşımınız çevrenizdeki kişilerden kabul görmeyebilir.

Kahve falında pembe beyaz gül görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pembe ve beyaz gül görmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz ve pembe gül görmek çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında açmamış pembe gül görmek fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine inanılır.

Kahve falında pembe ve kırmızı gül görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pembe gül ağacı görmek borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına rivayet eder.

Kahve falında birine pembe gül vermek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına inanılır.

Kahve falında pembe gül dikmek mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir