AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe ve kırmızı gül görmek

Kahve falında pembe ve kırmızı gül görmek

Kahve falında pembe ve kırmızı gül görmek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, endişeli durumların son bulacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, adından konuşulur olacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına alamet eder.

Kahve falında pembe ve kırmızı gül gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilere ters gelebilecek ya da uyumsuz davranışlarda bulunmanız ilişkilerinize zarar verebilir.

Kahve falında kırmızı ve pembe gül görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine işaret eder.

Kahve falında pembe ve kırmızı gül görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı pembe gül görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında pembe beyaz gül görmek çok sevineceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında açmış pembe gül görmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru pembe gül görmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, birlikte bazı işler yapılacağına işarettir.

Kahve falında sarı pembe gül görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, geçim derdinin biteceğine işarettir.

Kahve falında açmamış pembe gül görmek hayırlı zamanlar geçireceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir