AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tuvalet giymek

Kahve falında beyaz tuvalet giymek

Kahve falında beyaz tuvalet giymek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tuvalet giymek gördüyseniz:

  • Sizi gerçek anlamda destekleyen gizli bir hayranınızın farkına varabilirsiniz.

Kahve falında beyaz tuvalet giymek çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı tuvalet giydiğini görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pembe tuvalet giymek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine işaret eder.

Kahve falında siyah tuvalet giymek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil tuvalet giymek zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, hayatının yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalet elbise giymek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında nişan tuvaleti giymek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı tuvalet giymek böylece hayatının da düzene gireceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir