AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah tuvalet giymek

Kahve falında siyah tuvalet giymek

Kahve falında siyah tuvalet giymek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, hem dua alacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına alamet eder.

Kahve falında siyah tuvalet giymek gördüyseniz:

  • Sizin için iyi olmadığını ya da genel anlamda doğru bulmadığınızı belirttiğiniz konularda karşı taraf halen tepkisiz davranıyorsa yeni yollar denemeniz gerekebilir.

Kahve falında siyah tuvalet giymek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine yorulur.

Kahve falında siyah tuvalet görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz tuvalet giymek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında mor tuvalet giymek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında tuvalet giydiğini görmek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalet giymek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında uzun tuvalet giymek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı tuvalet giydiğini görmek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir