AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz telefonu görmek

Kahve falında beyaz telefonu görmek

Kahve falında beyaz telefonu görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, işlerinin ağırlaşacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz telefonu gördüyseniz:

  • Size zarar veren veya imajınız ya da tarzınızla ilgili konularda yanıltan kişilere ödün vermemeli, kendiniz için en iyisi ne ise, o yönde ilerlemelisiniz.

Kahve falında beyaz ev telefonu görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya alamet eder.

Kahve falında beyaz renk telefon görmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz cep telefon görmek hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz cep telefonu görmek ağız tadının kaçacağına, tartışmaların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz telefon almak hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz telefonu görmek eğlenceli mekânlara gideceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz bir telefon görmek refah düzeyinin düşeceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz telefon satın almak hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir