AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz telefon almak

Kahve falında beyaz telefon almak

Kahve falında beyaz telefon almak manevi rahatlamaya erileceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, fesada bulaşacağına delalettir.

Kahve falında beyaz telefon almak gördüyseniz:

  • Hiçbir art niyet olmayan durumları bile şüpheyle karşılama eğilimlerindesiniz.

Kahve falında beyaz renkli telefon görmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, işte başarılı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz telefon almak kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz cep telefon görmek dertlerinin dermanını bulacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz telefonu görmek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz telefon görmek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine inanılır.

Kahve falında beyaz cep telefonu görmek nimet ve berekete ereceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz renk telefon görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz bir telefon görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir