AnaSayfa / Genel / Kahve falında ailecek denizde yüzmek

Kahve falında ailecek denizde yüzmek

Kahve falında ailecek denizde yüzmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ailecek denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız kişiler bazı konularda sizi zor durumda bırakabilir veya kötü görünmenize neden olabilirler.

Kahve falında ailecek denizde yüzmek ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, hayatının zaferlerle dolacağına yorulur.

Kahve falında ailecek yüzmek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında ailecek taşınmak başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında ailecek öldüğünü görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında ailecek hırsızlık yapmak gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına inanılır.

Kahve falında ailecek yemek yemek büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına delalettir.

Kahve falında ailecek bir yere gitmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ailecek misafirliğe gitmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir