AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabah ezanını okumak

Kahve falında sabah ezanını okumak

Kahve falında sabah ezanını okumak kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sabah ezanını okumak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hareketleri ya da planlarıyla ilgili şüpheleriniz olabilir.

Kahve falında sabah ezanını okumak işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sabah ezanı okumak çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sabah ezan okunduğunu duymak hayırlı bir yola çıkılacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında sabah ezanında uyanmak çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına inanılır.

Kahve falında sabah ezanı okunduğunu görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sabah ezanından korkmak şansının ve bahtının açılacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sabah ezanı okunduğunu duymak rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine inanılır.

Kahve falında sabah ezanını dinlemek zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir