AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz poşet görmek

Kahve falında beyaz poşet görmek

Kahve falında beyaz poşet görmek rahata kavuşmaya, bir ömür olacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, ona şifa olmayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz poşet gördüyseniz:

  • Demoralize olmak yerine, keyfini çıkartacağınız taraflara yönelmelisiniz.

Kahve falında beyaz poşet görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz naylon poşet görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, evlatlarından hayır bulacağına işarettir.

Kahve falında bir poşet dolusu ekmek görmek kötü kişilerden uzak durulacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında bir poşet altın görmek epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, üzgün ve karamsar olacağına inanılır.

Kahve falında poşet satın almak kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekmeği poşete koymak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, ev taşımaya yorulmaktadır.

Kahve falında poşet yakmak herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına yorulur.

Kahve falında poşet içinde ekmek görmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir