AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz pırlanta görmek

Kahve falında beyaz pırlanta görmek

Kahve falında beyaz pırlanta görmek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, tatsız durumlar yaşanacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, içinin kıpır kıpır olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz pırlanta gördüyseniz:

  • İş birlikleri, ortaklıklar veya ilişkiler üzerine daha fazla düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında beyaz pırlanta görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında pırlanta yüzük aramak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında pırlanta bileklik görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına işarettir.

Kahve falında pırlanta kaybetmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına işaret eder.

Kahve falında pırlanta taş kaybetmek fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pırlanta kolye hediye almak dileklerine ve dualarına kavuşacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında pırlanta broş görmek birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pırlanta yüzük almak hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir