AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz peştemal görmek

Kahve falında beyaz peştemal görmek

Kahve falında beyaz peştemal görmek kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, iç sıkıntısına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz peştemal gördüyseniz:

  • Aslında amacınızı saptayamadığınız için aşırıya kaçmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında beyaz peştemal görmek evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine delalettir.

Kahve falında peştemal bağlamak iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde beyaz at görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli beyaz gelinlik giymek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına delalet eder.

Kahve falında küflenmiş beyaz peynir görmek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz atın vurulduğunu görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına delalettir.

Kahve falında beyaz yavru kurt görmek ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz sıva görmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir