AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz patiska görmek

Kahve falında beyaz patiska görmek

Kahve falında beyaz patiska görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz patiska gördüyseniz:

  • Sizin etkilemek istediğiniz kişiler varsa, insanları etkilemeniz zor olabilir.

Kahve falında beyaz patiska görmek kendi kabuğuna çekileceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında patiska görmek uğradığı zararın telafi edileceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz surat görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sevgi ve hürmet göreceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğini beyaz arabada görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz bir adam görmek korkularının ve kuruntularının biteceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercin tutmak değişik insanlarla karşılaşacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında beyaz baston görmek varolan borçların yakında ödeneceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında beyazlı kadın görmek olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir