AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz otobüs sürmek

Kahve falında beyaz otobüs sürmek

Kahve falında beyaz otobüs sürmek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, bazı adımlar atacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz otobüs sürmek gördüyseniz:

  • Doğru yatırım ya da bütçe yapmanız durumunda bazı anlaşmalar yapılabilir veya paralar kazanılabilir.

Kahve falında beyaz otobüs sürmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük otobüs sürmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yolcu otobüsü sürmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüs sürmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, neşeli zamanların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında belediye otobüsünü sürmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Kahve falında otobüse sürmek hayattan yana keyif bulacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüsü sürmek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına inanılır.

Kahve falında beyaz otobüs görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir