AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüs sürmek

Kahve falında otobüs sürmek

Kahve falında otobüs sürmek büyük bir parasızlık yaşanacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında otobüs sürmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık veya beklenmedik eski bir tanıdık yeni girişimlerde bulunmanıza neden olabilir.

Kahve falında otobüsü sürmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, üzeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında otobüse sürmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına inanılır.

Kahve falında büyük otobüs sürmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz otobüs sürmek aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında otobüs sürmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında yolcu otobüsü sürmek bir takım sorunlarla karşılaşacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında belediye otobüsünü sürmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında otobüse ters binmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir