Kahve falında beyaz orkide çiçek görmek

Kahve falında beyaz orkide çiçek görmek kazancının günden güne arttıracağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, lüksüne de lüks katacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz orkide çiçek gördüyseniz:

  • Hak ettiğinizden azına razı olmayın.

Kahve falında beyaz orkide çiçek görmek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında orkide çiçeği görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına inanılır.

Kahve falında orkide çiçek görmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında mor orkide çiçeği görmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine inanılır.

Kahve falında beyaz orkide görmek rahat bir hayat sağlayacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz orkide almak üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında solmuş orkide görmek kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor orkide görmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir