AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz orkide almak

Kahve falında beyaz orkide almak

Kahve falında beyaz orkide almak evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz orkide almak gördüyseniz:

  • Yeni bir işe girmeniz ya da mevcut işinizde yeni birşeyler yapmanız ya da terfii etmeniz olasıdır.

Kahve falında beyaz orkide görmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, zaman bulmakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz orkide çiçek görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz orkide almak başarılı çalışmalara imza atacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında pembe orkide görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına inanılır.

Kahve falında mavi orkide görmek uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına yorulur.

Kahve falında orkide hediye almak istediği herşeye sahip olacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye delalet etmektedir.

Kahve falında solmuş orkide görmek maddi gücünün katlanacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına işarettir.

Kahve falında orkide ağacı görmek sorumlulukların yerine getirileceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir