Kahve falında beyaz kitap görmek

Kahve falında beyaz kitap görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz kitap gördüyseniz:

  • Evinizi ya da iş hayatınızı ilgilendiren olumlu haberler söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz kaplı kitap görmek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz bir kitap görmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz kitap görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında kitap sayfası çevirmek refah düzeyinin yükseleceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına inanılır.

Kahve falında masal kitabı görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kitap okuduğunu görmek yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında kitap taşımak hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına yorulur.

Kahve falında ölüden kitap almak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir