AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli çamaşır suyu görmek

Kahve falında kirli çamaşır suyu görmek

Kahve falında kirli çamaşır suyu görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına, bankadaki hesabının kabaracağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli çamaşır suyu gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili yeni planlar, dekorasyon, taşınma, alım satım, ev arkadaşı, kiralama v.b türü işler söz konusu olabilir.

Kahve falında kirli çamaşır suyu görmek gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli çamaşır asmak yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli kadın iç çamaşırı görmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında iç çamaşırını kirli görmek ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında kirli çamaşır vermek dünya mallarına karşı hırslanacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına inanılır.

Kahve falında iç çamaşırının kirlendiğini görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kirli çamaşır getirdiğini görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında birikmiş kirli çamaşır görmek hidayete ereceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir