Kahve falında beyaz kereviz görmek

Kahve falında beyaz kereviz görmek azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kereviz gördüyseniz:

  • Takdir görebilir, toplum içinde yerinizi sağlamlaştırabilir veya genişleme sağlayabilirsiniz.

Kahve falında beyaz kereviz görmek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, neşeli bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında kereviz görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz papyon görmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz pardesü giymek yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz açık ayakkabı giymek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz altın alyans görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine yorulur.

Kahve falında beyaz pantolon giymek maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz merdiven görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir