AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest alınan yeri görmek

Kahve falında abdest alınan yeri görmek

Kahve falında abdest alınan yeri görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına delalettir.

Kahve falında abdest alınan yeri gördüyseniz:

  • Üstünüz veya otorite konumundaki kişilere güveninizi göstermeniz yararınıza sonuçlar doğurabilir, kendilerini size karşı sorumlu hissedebilirler.

Kahve falında abdest alınan yeri görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abdest alınan yer görmek hastalıkların son bulacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına alamet eder.

Kahve falında kaşlarını alınmış görmek evlerindeki huzurun artacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askere alınmamak neşenin yerine geleceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşı alınmış erkek görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında yeni alınmış kıyafet görmek maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşları alınmış görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına inanılır.

Kahve falında alınmış kaş görmek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir