AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahtapottan kaçmak

Kahve falında ahtapottan kaçmak

Kahve falında ahtapottan kaçmak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ahtapottan kaçmak gördüyseniz:

  • Yeni bir iş birliği, iş ya da ilişkiden en fazlasını umabilirsiniz.

Kahve falında ahtapottan kaçmak tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ahtapot yakalamak onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında akvaryumda ahtapot görmek sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah ahtapot görmek genç kimselere eğitim vereceğine, başarılarının devam edeceğine delalettir.

Kahve falında ahtapot pişirmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük ahtapot görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında ölü ahtapot görmek itibarını zedeleyeceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havuzda ahtapot görmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir