AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahtapot yemek

Kahve falında ahtapot yemek

Kahve falında ahtapot yemek her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rızkın ve kazancın artacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında ahtapot yemek gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin sabit fikir haline gelmesi sizi üzüyor olabilir.

Kahve falında ahtapot yemek bazen de rahat geçeceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü ahtapot görmek kişinin günahlarına tövbe etmesi, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına yorulur.

Kahve falında evin içinde ahtapot görmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ahtapot pişirmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında ahtapot görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına tabir olunur.

Kahve falında canlı ahtapot görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzda ahtapot görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz ve ahtapot görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir