AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahtapot tutmak

Kahve falında ahtapot tutmak

Kahve falında ahtapot tutmak zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, şansının açılacağına işaret eder.

Kahve falında ahtapot tutmak gördüyseniz:

  • Çok çalışmanın karşılığını alacaksınız, şansa değil kendinize güvenin.

Kahve falında ahtapot tutmak koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ahtapot pişirmek sakin ve güzel bir hayat süreceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ahtapot görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında dev ahtapot görmek kariyerinin yükseleceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş ahtapot görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına alamet eder.

Kahve falında deniz ve ahtapot görmek sevdiği kişileri de yanına alacağına, hayat boyu çok sevileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında canlı ahtapot görmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi ahtapot görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir