AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş ahtapot görmek

Kahve falında pişmiş ahtapot görmek

Kahve falında pişmiş ahtapot görmek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, hastalığın biteceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmiş ahtapot gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi tanımlayarak, nelerin ya da hangi yolların sizi istediğiniz şeye taşıyacağını bulabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında pişmiş ahtapot görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dev ahtapot görmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş ahtapot görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz ve ahtapot görmek küs kimselerin barışacağına, işlerinin yarım kalacağına inanılır.

Kahve falında denizin içinde ahtapot görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ahtapot tutmak o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akvaryumda ahtapot görmek sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında ahtapot kolları görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir