AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gömlek aramak

Kahve falında beyaz gömlek aramak

Kahve falında beyaz gömlek aramak ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, işlerinde yenilikler yapacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek aramak gördüyseniz:

  • İşleri halletme biçiminizde değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında beyaz gömlek aramak maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gömlek aramak uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğini beyaz gömlekle görmek yeni adımlar atacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz gömlek istemek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz gömlek görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlekli erkek görmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek hediye almak herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına yorulur.

Kahve falında kocasının beyaz gömlek giydiğini görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir