AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahşap tavan görmek

Kahve falında ahşap tavan görmek

Kahve falında ahşap tavan görmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ahşap tavan gördüyseniz:

  • Olaylara olumlu yaklaşmanız durumunda daha olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında ahşap tavan görmek ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ahşap köy evi görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ahşap sehpa görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ahşap görmek helal rızık yiyeceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına alamet eder.

Kahve falında ahşap sandık görmek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni ahşap ev görmek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ahşap ev almak çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına inanılır.

Kahve falında beyaz ahşap ev görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir