AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz duvarlı oda görmek

Kahve falında beyaz duvarlı oda görmek

Kahve falında beyaz duvarlı oda görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz duvarlı oda gördüyseniz:

  • Sadece öğleden sonramodumuz bir miktar düşebilir.

Kahve falında beyaz duvarlı oda görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında odanın duvarının yıkıldığını görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında odanın duvarını silmek sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oda duvarı görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi duvarlı oda görmek maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz boyalı oda görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz yatak odası görmek moralinin yükseleceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz oda kapısı görmek hasret ve özlem gidereceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir