AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz develer görmek

Kahve falında beyaz develer görmek

Kahve falında beyaz develer görmek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, zenginliğe sahip olunacağına, sürekli yerinde sayacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz develer gördüyseniz:

  • Abartılı,çok renkli, üst üste giyilen kıyafetler favoriniz.

Kahve falında beyaz deve yavrusu görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz deve görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz deve kesmek kendine olan güvenini yitireceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz deve kuşu görmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz deveye binmek her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, kazancının düşeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz yavru deve görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz develer görmek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil deve görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir