AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahşap yapı görmek

Kahve falında ahşap yapı görmek

Kahve falında ahşap yapı görmek fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ahşap yapı gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler istediği veya neler olup bittiği konusunda kafanız karışmış olabilir.

Kahve falında ahşap yapı görmek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine delalettir.

Kahve falında ahşap vitrin görmek yüzlerin asılacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine işaret eder.

Kahve falında ahşap oda görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında ahşap çatı görmek yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ahşap saat görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında ahşaptan ev yapmak insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine inanılır.

Kahve falında ahşap köy evi görmek böylece büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz ahşap ev görmek başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir