AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz büyük ayakkabı görmek

Kahve falında beyaz büyük ayakkabı görmek

Kahve falında beyaz büyük ayakkabı görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, koltuğunun yükseleceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz büyük ayakkabı gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan sakının.

Kahve falında büyük beyaz ayakkabı giymek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, çok hayırlı işlere atılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz büyük ayakkabı görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük numaralı ayakkabı görmek kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine delalettir.

Kahve falında çok büyük ayakkabı giymek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına alamet eder.

Kahve falında büyük erkek ayakkabısı görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük ayakkabı giymek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabının büyük geldiğini görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, insanların güvenini kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük ayakkabı görmek büyük bir adım atılacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir