AnaSayfa / Genel / Kahve falında badem şekeri almak

Kahve falında badem şekeri almak

Kahve falında badem şekeri almak kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, onlarla arasının açılacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, arabuluculuk yapılacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında badem şekeri almak gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza dikkat edin.

Kahve falında badem şekeri görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına yorulur.

Kahve falında badem şekeri yemek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine işarettir.

Kahve falında badem şeker yemek kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz badem şekeri görmek hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bademli şeker yemek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına rivayet eder.

Kahve falında badem şekeri almak kişisel kavgaların son bulacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz badem şekeri yemek kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında badem şekeri dağıtmak bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir