AnaSayfa / Genel / Kahve falında badem şekeri görmek

Kahve falında badem şekeri görmek

Kahve falında badem şekeri görmek iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, gönül gözünün açılacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında badem şekeri gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin sabit fikir halina dönüşmemesi gerekiyor.

Kahve falında beyaz badem şekeri görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına işarettir.

Kahve falında şekerli badem görmek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bademli şeker yemek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına işarettir.

Kahve falında badem şekeri yemek uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında badem şekeri yediğini görmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında badem şeker yemek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, hayallerinin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında badem şekeri görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz badem şekeri yemek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir