AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç badem görmek

Kahve falında iç badem görmek

Kahve falında iç badem görmek konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, daha güçlü hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında iç badem gördüyseniz:

  • İstediğiniz yere varabilmek için aşırı harcamalar yapabilir veya anlamsız hareketlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında kuru badem içi görmek hasret gidereceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında iç badem görmek görgülü ve kültürlü olacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında badem içi görmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında badem içi almak hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında bademli çikolata görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında badem istemek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil badem yemek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil badem toplamak kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir