AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda araba sürmek

Kahve falında karda araba sürmek

Kahve falında karda araba sürmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, varolan borçların ödeneceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında karda araba sürmek gördüyseniz:

  • Yolculuklarınız daha rahat bir hale gelebilir.

Kahve falında karda araba sürmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karda bisiklet sürmek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karda motorsiklet sürmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına yorulur.

Kahve falında karda arabayla gitmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında karda arabayla kaymak hastalıktan şifa bulmaya, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında karda araba kullanmak şansının da döneceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında karda araba görmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla karda gitmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir