AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz alyans görmek

Kahve falında beyaz alyans görmek

Kahve falında beyaz alyans görmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz alyans gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptığı değişiklikler nedeniyle siz zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında beyaz altın alyans görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz altın alyans takmak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında beyaz alyans görmek kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kötü yola sapmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliden alyans almak hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında birine alyans vermek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alyanslı erkek görmek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında altın alyans bulmak kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, zorluklarının kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmağımda alyans görmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir