AnaSayfa / Genel / Kahve falında harç görmek

Kahve falında harç görmek

Kahve falında harç görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında harç gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanlarla birlikte olmaya çalışmalısınız.

Kahve falında harç görmek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında harca basmak içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, yarar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beton harcı yapmak yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında inşaat harcı görmek başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beton harcı görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, rahatın kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında harç karmak şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında harç taşımak hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine alamet eder.

Kahve falında köfte harcı görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir