AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolma harcı görmek

Kahve falında dolma harcı görmek

Kahve falında dolma harcı görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında dolma harcı gördüyseniz:

  • Seçimler yapmalısınız.

Kahve falında dolma harcı görmek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında harç taşımak işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında harç dökmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında harç karmak kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına delalettir.

Kahve falında harç yoğurmak yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beton harcı yapmak yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karılmış harç görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında harca basmak yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir