AnaSayfa / Genel / Kahve falında besmele söylemek

Kahve falında besmele söylemek

Kahve falında besmele söylemek aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, tüm dileklerin tutacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında besmele söylemek gördüyseniz:

  • O nedenle sevdiğiniz kişileri aramanızda fayda var.

Kahve falında besmele söylemek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cin görüp besmele çekmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında besmele çekildiğini görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında besmele çektiğini görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine inanılır.

Kahve falında besmele dinlemek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında besmele duymak belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalette besmele çekmek aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, hızlanacağına işaret eder.

Kahve falında besmele öğretmek zor bir hayat sürmeye başlayacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir