AnaSayfa / Genel / Kahve falında besmele öğretmek

Kahve falında besmele öğretmek

Kahve falında besmele öğretmek büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, eşit davranılacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında besmele öğretmek gördüyseniz:

  • Siz, yeni kişilerle tanışmanıza olanak sağlayacak bazı iş ya da konulara onay verebilir, imzalar atabilirsiniz.

Kahve falında besmele öğretmek büyük bir ferahlama yaşayacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında araba kullanmayı öğretmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine inanılır.

Kahve falında birine sure öğretmek hasta ise daha kötüye gideceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kuran okumak ve öğretmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına delalet eder.

Kahve falında okuma öğretmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına işaret eder.

Kahve falında gusül abdesti öğretmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında bir şey öğretmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, acılarını ve kederlerini içine atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birisine dua öğretmek geç de olsa huzura erileceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir