AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette besmele çekmek

Kahve falında tuvalette besmele çekmek

Kahve falında tuvalette besmele çekmek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, hak yiyeceğine, kazancının epey düşeceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalette besmele çekmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız veya bir akrabanız sizi yarı yolda bırakarak veya hayal kırıklığına uğratarak üzebilir.

Kahve falında tuvalette besmele çekmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine işaret eder.

Kahve falında korkuyla besmele çekmek üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deprem olurken besmele çekmek içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında şeytandan korkup besmele çekmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında korkup besmele çekmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sesli besmele çekmek hayatının yolunda gideceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına yorulur.

Kahve falında şeytana besmele çekmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına yorulur.

Kahve falında korkudan besmele çekmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir