AnaSayfa / Genel / Kahve falında besmele çekmek

Kahve falında besmele çekmek

Kahve falında besmele çekmek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, eksiği kendinde bulacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında besmele çekmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymanıza yardım edebilecek bir kişiye ilgi göstermeniz ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Kahve falında korkarak besmele çekmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına tabir olunur.

Kahve falında sürekli besmele çekmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına işarettir.

Kahve falında şeytanı görüp besmele çekmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine delalettir.

Kahve falında şeytana besmele çekmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında besmele çekmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deprem olurken besmele çekmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına inanılır.

Kahve falında şeytandan korkup besmele çekmek parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalette besmele çekmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir