AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak bir suya girmek

Kahve falında berrak bir suya girmek

Kahve falında berrak bir suya girmek dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında berrak bir suya girmek gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz şey ne olursa olsun dikkatle ele almalısınız.

Kahve falında berrak bir suya girmek sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında berrak suyun içine girmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz berrak suya girmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, külfetinin ve yükünün artacağına alamet eder.

Kahve falında berrak suya girmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında berrak bir denize girmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında berrak denize girmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine işarettir.

Kahve falında berrak havuza girmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine yorulur.

Kahve falında berrak su içinde yürümek başına çok güzel olaylar geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir