AnaSayfa / Genel / Kahve falında bereket duasını görmek

Kahve falında bereket duasını görmek

Kahve falında bereket duasını görmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında bereket duasını gördüyseniz:

  • Şaka derken başınıza iş açacaksınız.

Kahve falında bereket duasını görmek kederinin dağılacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında bereket duası görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına delalet eder.

Kahve falında bereket fili görmek herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına delalet eder.

Kahve falında bereketli sofra görmek her daim Allah yolunda olacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bereketli toprak görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında kabirde dua okumak uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine yorulur.

Kahve falında mezarlıkta dua etmek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında dua eden erkek görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir