AnaSayfa / Genel / Kahve falında benzinle yakmak

Kahve falında benzinle yakmak

Kahve falında benzinle yakmak ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, kişinin yüzünün güleceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında benzinle yakmak gördüyseniz:

  • Arkadaş veya akrabalarınızla biraraya gelebilirsiniz.

Kahve falında benzinle ateş yakmak falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına tabir olunur.

Kahve falında benzinle yakmak sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında benzin yakmak can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında eve benzin döküp yakmak çok zor günler geçireceğine, çok güzel günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında benzin içmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında arabaya benzin almak ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında yerlere benzin dökmek hidayete ereceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine tabir olunur.

Kahve falında benzin bittiğini görmek sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir