AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabaya benzin almak

Kahve falında arabaya benzin almak

Kahve falında arabaya benzin almak hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabaya benzin almak gördüyseniz:

  • Seyahatler, ilgi alanınıza giren konulara zaman ayırmak veya sizi heyecanlandıran konulara katılımda bulunmak zor bir durumdan kurtulmanın yollarını bulmanıza veya stresi azaltmanıza yardım edebilir.

Kahve falında arabaya benzin koymak katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına yorulur.

Kahve falında arabaya benzin almak işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında arabaya benzin doldurmak her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine delalettir.

Kahve falında benzini bitmiş araba görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında benzinle yanmak yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında benzinlik görmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında benzin döküldüğünü görmek tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine delalettir.

Kahve falında yerlere benzin dökmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir