AnaSayfa / Genel / Kahve falında benzin içtiğini görmek

Kahve falında benzin içtiğini görmek

Kahve falında benzin içtiğini görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, çaresiz hallere düşeceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında benzin içtiğini gördüyseniz:

  • En ikna edici tavsiye, düşünce veya önerilerinize rağmen, bazen insanları kendilerinden korumak zordur.

Kahve falında benzin içtiğini görmek bazı konularda konuşulacağına, kazancın daha da arttırılacağına işaret eder.

Kahve falında benzin doldurmak aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, yaşama isteğinin artacağına yorulur.

Kahve falında benzin istasyonu görmek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine rivayet eder.

Kahve falında arabaya benzin doldurmak kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine delalettir.

Kahve falında benzini bitmiş araba görmek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına tabir olunur.

Kahve falında eve benzin dökmek durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, kısmetinin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında benzinle yakmak çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında benzini bitmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir