AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahır kapısı görmek

Kahve falında ahır kapısı görmek

Kahve falında ahır kapısı görmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ahır kapısı gördüyseniz:

  • Parasal konularda biraz sıkıntıya girmeniz mümkün.

Kahve falında ahır kapısı görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında ahır görmek uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ahır temizlemek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, zor bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında ahırda saman görmek falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine işarettir.

Kahve falında ahırda inek görmek başarıdan başarıya koşacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ahırda uyumak hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan ahırı görmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında ahırı temizlemek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir