AnaSayfa / Genel / Kahve falında benekli at görmek

Kahve falında benekli at görmek

Kahve falında benekli at görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında benekli at gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçen ya da dilinizden düşmeyen şeyleri uygulamaya koymaya karar verebilirsiniz.

Kahve falında benekli at görmek kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, üzüntülerinin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz benekli at görmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına inanılır.

Kahve falında vücutta kırmızı benek görmek maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı benekli yılan görmek kırılan kalplerin barışacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah benekler görmek sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında benekli yüz görmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, alın terinin karşılığını alacağına işarettir.

Kahve falında vücutta kırmızı benekler görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, rahatlığa erileceğine delalet eder.

Kahve falında benekli tavşan görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir