AnaSayfa / Genel / Kahve falında beni öpmek

Kahve falında beni öpmek

Kahve falında beni öpmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, spora başlayacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına işaret eder.

Kahve falında beni öpmek gördüyseniz:

  • Bırakın herkes bildiği gibi yapsın veya bildiği yoldan gitsin.

Kahve falında beni öpmek kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında insana benzeyen yaratık görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin beni yıkadığını görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünde ben görmek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insana benzeyen at görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında ben fıstık görmek mallarının eksileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insana benzeyen yılan görmek nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında vücutta ben görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir